Tärkein asia

Usko Jeesukseen Kristukseen meidän Herraamme on elämän kallein asia. Jokainen ihminen tarvitsee elämälleen kantavan perustan. Uskon varaan rakennettu perusta kestää. Se antaa meille voimaa elämän karikkojen keskellä. Myrskytuulikaan ei kaada meitä, silloin kun me turvaamme Jumalaan kaikissa asioissamme. Jokainen meistä joutuu elämässä joskus vaikealle paikalle ja silloin on hyvä kun saa jättää asiansa Jumalan haltuun ja uskoa, että hän kantaa eteenpäin.

Uskon varaan rakennettu elämä sisältää myös kestäviä arvoja: rakkaus, lempeys, nöyryys, toisen kunnioittaminen ja auttaminen ovat asioita, joita yhteiskunnassa voisi esiintyä enemmän. Jokainen hyvä teko, jonka me teemme on osoitus siitä, että Jumala on vaikuttanut sisällämme ja saanut meissä aikaan lähimmäisenrakkautta toisia ihmisiä kohtaan.

Etsikäämme siis omaa uskontietämme, niin että voimme saada osaksemme sen aarteen joka meille on luvattuna taivaissa.

Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan” Matt. 6:33.

 HiljentyminenLinkki avautuu uudessa välilehdessä on Jumalan puoleen kääntymistä. Se voi olla yhdessä rukoilemista jumalanpalveluksessa, hiljaista rukousta metsän siimeksessä tai vaikkapa hartauden kuuntelemista nettisivuilta.

Avoin virsikirja

Usko Jumalaan on turvallista luottamusta siihen, että ihmisen elämä ei ole pelkästään omien käsien varassa. Niin kuin lapsi turvautuu vanhempiinsa, ihminen voi turvautua Jumalaan. Lue lisää siitä, mitä on kristinuskoLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja mitä tarkoittaa luterilaisuus.