San Eugenion kappeli Playa de las Americas

San Eugenion kappeli Playa de las Americasissa

150

Teneriffan suomalainen ev.lut seurakunta järjestää toimintakauden aikana messun kuukauden viimeinen maanantai klo 17. Kappelissa vietetään joulukuussa kauneimmat joululaulut tilaisuuksia ja joulukirkko. Kirkossa voidaan vihkiä avioliittoon.

San Eugenion kappeli on vihitty ekumeeniseen käyttöön. Sinne mahtuu n 150 henkilöä. Tilassa on äänentoisto ja wc.

wc wc

Messu

Messuun aiheena on "Jeesus auttaa hädässä". Messun toimittavat talvipappi Simo Juntunen ja talvikanttori Kaija Huhtanen. Lämpimästi tervetuloa kaikki!

Messu

Suomenkielisen messun aiheena on "Jeesus kiusausten voittaja". Vietämme ensimmäistä paastonajan sunnuntaita. Messun toimittavat talvipappi Simo ja talvikanttori Kaija. Lämpimästi tervetuloa.

Messu

Talvikauden 22-23 päätösmessu etelässä. Messun aiheena on Marian ilmestyspäivä. Talvipappi Simo ja talvikanttori Kaija toimittavat. Lämpimästi tervetuloa!