Mukaan toimintaan!

Seurakunta kattaa menonsa pääosin kolehti- ja myyjäistuloilla. Vapaaehtoistoiminta on ratkaisevan tärkeää talouden kannalta ja myös keskinäisen yhteyden luojana.

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Voit olla mukana monella tavalla rakentamassa seurakuntaamme; messussa avustajana, seurakuntakodilla, leipoen, myyjäisissä, osallistumalla tilaisuuksiin jne.

Ota yhteyttä vapaaehtoisiin vastuuhenkilöihin!

Voit tukea myös kaukaa!

Seurakunnan talous perustuu Kirkkohallituksen antamaan toimintarahoitukseen sekä seurakunnan omaan varainhankintaan ja mahdollisiin lahjoituksiin. Tärkeä merkitys on messujen kolehdeilla ja muulla vapaaehtoisella tuella.

Jos tahdot tukea seurakunnan toimintaa, voit lähettää lahjasi myös seurakunnan jommalle kummalle tilille:

Espanjan tilille  Caixa IBAN ES45 2100 6732 3222 0050 3814 tai

Suomen Nordean tilille IBAN FI37 1896 3500 0208 79.

Seurakunta on kiitollinen kaikesta vapaaehtoistyöstä ja taloudellisesta tuesta.

Tervetuloa joukkoomme!