Svenska Kyrkan Los Cristianos

Svenska Kyrkan Los Cristianosissa

80

Teneriffan suomalainen ev.lut seurakunta toimii Svenska Kyrkanilla loka-huhtikuun aikana maanantaisin. Tammi-helmikuussa Rauhanyhdistys järjestää seurat lauantai iltaisin. Ravintola tarjoaa ruokaa ja kahvia. Tilassa kokoonnutaan pienryhmiin ja vietetään messua. Kirkossa voidaan myös vihkiä avioliittoon ja toimittaa muita kirkollisia toimituksia.

Kirkkoon mahtuu n 80 henkilöä.

Jos tulet autolla/taksilla, anna kuljettajalle osoite Calle el Coronel 10, Los Cristianos. Kun tulet kävellen rantakatua osoite Paseo Maritimo 5.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
wc wc
Keittiö
Pöytiä ja tuoleja
Wifi
Videotykki
Valkokangas
Piano/flyygeli
Äänentoistolaite
Kastemalja
Catering/ostopalvelu

Rauhanyhdistyksen seurat

Rauhanyhdistyksen seurat tammi-helmikuussa lauantaisin klo 18. Tapahtuman vastuuhenkilönä toimii Matti Kurkela. Tervetuloa!

Raamattupiiri

Raamattupiirissä rovasti Heikki Peltola johdattaa tekstien äärelle ja taustoihin. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja tekemään löytöjä.

Messu

Suomenkielisen messun toimittavat talvipappi Simo ja talvikanttori Kaija. Vietämme kynttilän päivää. Lämpimästi tervertuloa!

Matkalaisen ilta - seurat

Matkalaisen illan ohjelmassa virsiseurat. Puhujina mm. Kaija Huhtanen, Heikki Peltola ja Simo Juntunen. Seuroissa vuorottelevat virret, hiljaisuus ja lyhyet seurapuheet. Lämpimästi tervetuloa!

Rauhanyhdistyksen seurat

Raamattupiiri

Messu - kansanlaulukirkko

Suomenkielinen messun aiheena "Jumalan sanan kylvö". Vietämme kansanlaulukirkkoa. Saarna rovasti Heikki Peltola, Liturgi Simo Juntunen, musiikki Kaija Huhtanen. Mukana seurakunnan kuoro ja retkeläisiä Puerto de la Cruzista. Lämpimästi tervetuloa!

Matkalaisen ilta

Maailman paras ilmasto ja Kanariansaarten värikäs historia. Aiheesta kertoo sanoin ja kuvin Matti Kurkela