Uutislistaukseen

Seurakuntaneuvosto järjestäytyi ja toimitilan hankinta eteenee

Seurakuntaneuvoston uutena puheenjohtajana aloittaa Marketta Kuru. Teneriffalla hän on toiminut aikaisemmin mm Suomikerhon puheenjohtajana. Kurulla on kokemusta myös seurakunnan luottamustehtävistä Suomesta.

Marketta Kuru valittiin neuvoston puheenjohtajaksi

Uusi seurakuntaneuvosto piti järjestäytymiskokouksensa 7.1.2023 kahvila La Namerassa. Neuvostoon kuuluvat kaudella 2023-2025 Helena Cheffi, Marketta Kuru, Anne Liljenbäck ja Satu Vehkala. Talvipapilla ja -kanttorilla on kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus. Seurakuntaneuvoston puheenjohtajaksi vuodelle 2023 valittiin Marketta Kuru, vapapuheenjohtajaksi Satu Vehkala, taloudenhoitajaksi Helena Cheffi ja sihteeriksi talvipappi.  Neuvoston luottamushenkilöt siunattiin tehtävään klo 17 pidetyssä messussa

Toimitilan hankinta etenee. Seurakunta on päättänyt ostaa toimitilan Calle Iriarte 43:sta. Kaupan käsiraha on maksettu ja esisopimus allekirjoitettiin 7.1.2023. Helena Cheffi valtuutettiin viemään kaupan valmistelut loppuun ja sopimaan tilaan liittyvästä muutostyöstä. Tilan kalustamisesta pyydetään ehdotusta Minna Kotajärveltä. Satu Vehkala valmistelee seurakunnan tukirenkaan/ystävärenkaan perustamista.

Papin ja kanttorin valmistelema suunnitelma kevään toiminnasta merkittiin tiedoksi. Päätettiin vastata myönteisesti Los Pinosin Fincalta tulleeseen yhteistyökutsuun ystävänpäivän tapahtuman järjestämiseksi. Keväällä on suunnitelmissa mm. tehdä pohjoisesta retki Candelarian kautta Los Critianosiin ja järjestää kansalaulumessu. Taputumista tiedotetaan seurakunnan kotisivujen tapahtumakalenterissa ja sosiaalisen median kanavilla.  

Neuvoston seuraava kokous päätettiin pitää 17.1. klo 10 kahvila La Namerassa.

 

9.1.2023 12.11