Seurakuntaneuvoston päätöksiä 7.12.2022

Seurakuntaneuvosto piti syksyn viimeisen kokouksensa kahvila La Namerassa. Samalla se oli nykyisen neuvoston viimeinen kokous.

Seurakuntaneuvoston 7.12.2022 päätöksiä:

Joulumyyjäiset. Myyjäisiä ei järjestetä vaan tehdään myytäväksi leivonnaisia ja järjestetään arpajaiset välillä 10.-18.12. Neuvoston puheenjohtaja ottaa tilauksia vastaan ja myöhemmin  ilmoitetaan, mistä niitä voi noutaa.

Itsenäisyyspäivän juhla toteutettiin Plaza Euroopalla Puerto de la Cruzissa yhdessä Suomi-kerhon ja kaupungin kanssa. Päätettiin, että jatkossa pyritään olemaan valmistelussa mukana heti alusta alkaen.

Talousarvio vuodelle 2023 esitetään korjattuna seurakuntakokouksessa su 11.12.2022.

Seurakuntavaaleissa neuvostoon ehdolle asettuivat määräaikaan mennessä Marketta Kuru, Anne Liljenbäck, Satu Vehkala ja Helena Cheffi. Seurakuntakokoukselle esitetään, että vaalissa ei tarvita äänestystä, koska neuvostossa on paikkoja enemmän kuin ehdokkaita ja vaalin tulos voidaan vahvistaa nk. sopuvaalina.

Kevät kauden ensimmäinen messu pidetään 7.1.2023 Puerto de la Cruzissa ja 9.1. Los Cristianoksessa. Puerton messussa siunataan uusi seurakuntaneuvosto.

Suomen Merimieskirkon ja Kirkon ulkosuomalaistyön johdon vierailu Teneriffalla toteutuu 15.-17.1.2023. Kannustetaan seurakuntalaisia osallistumaan silloin järjestettäviin matkalaisen iltoihin, jossa keskustellaan työn tulevaisuudesta, kun Merimieskirkko ottaa kirkon turistityön hoidettavaksi vuoden 2023 aikana.

Toimitilan hankkiminen. Seurakuntakokoukselle ehdotetaan, että se antaisi seurakuntaneuvostolle valtuudet ostaa n 40 m2 kiinteistö Calle Iriartelta. Asiaa esitellään kokouksessa tarkemmin.

Toimintasääntöön seurakuntaneuvosto valmistelee tarvittavia muutoksia, mikäli seurakunta antaa valtuudet kiinteistön ostamiseen.

Ylimääräisen seurakuntakokoukseen esityslista hyväksyttiin ja se julkaistaan kotisivuilla

Muistaminen. Seurakunnan taloudenhoitajaa, tiedottajaa ja neuvoston jäsentä Helena Cheffiä neuvosto päätti kiitoksena suuresta työstä muistaa 500€ joululahjarahalla.

Uusi seurakuntaneuvosto kokoontuu järjestäytymiskokoukseen la 7.1.2022 klo 13 Puerto de la Cruzissa.

Ilmoitusasioissa merkittiin tiedoksi vierailu piispan luona La Lagunassa, joulutervehdysten vienti Ison kirkon papille ja suntiolle sekä Tapaninpäivän 26.12. klo 18 Eki Jantusen joulukonsertin järjestelyt Svenska Kyrkanilla Los Cristianosissa.

Neuvoston puheenjohtaja Veli-Pekka Kylliäinen lausui kokouksen päätteeksi kiitokset kausista ja talvipappi esitti työntekijöiden kiitokset neuvostolle ja sen puheenjohtajalle toimikaudesta ja yhteistyöstä.

7.12.2022 20.35