ETELÄ: Suomi-päivä

Kansanlaulukirkko

Svenska Kyrkan, Los Cristianos

Suomi-päivän ohjelmassa on tällä kertaa Kansanlaulukirkko ja raamattupiiri. Mukana on kirkkokuoro ja retkeläisiä Puerto de la Cruzista.

Suomi-päivässä on tällä kertaa poikkeuksellinen ohjelma, sillä pohjoisesta Puerto de la Cruzista tehdään bussiretki etelään. Retkeläiset saapuvat syömään Svenska Kyrkanille klo 13.30. Myös etelän suomalaiset voivat tulla silloin omakustanteiselle lounaalle.

Jumalanpalvelus alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15.00. Vietetään Kansanlaulukirkkoa, jossa on mukana kirkkokuoro. Jumalanpalveluksen jälkeen juodaan yhdessä kirkkokahvit. Sitten pohjoisen väki lähtee paluumatkalle ja etelän väellä on mahdollisuus osallistua Heikki Peltolan vetämään raamattupiiriin.

Suomi-päivää vietetään Los Cristianosissa maanantaisin kuukauden viimeistä maanantaita (29.1. ja 26.2.) lukuun ottamatta, jolloin on messu klo 17 San Eugenion kappelissa Playa de las Américasissa.

Tervetuloa mukaan!