ETELÄ: Pyhän Henrikin legenda -konsertti

Schola Sancti Henrici

San Eugenion kappeli, Playa de las Américas

Suomesta vierailulla oleva lauluyhtye Schola Sancti Henrici kertoo tarinan Pyhän Henrikin jännittävästä elämästä ja marttyyrikuolemasta gregoriaanisen musiikin keinoin

Jäänpalasella liukastelee irti leikattu sormi, mutta korppi ei sitä nappaa. Lakki ei irtoa päästä. Hylkeenpyynnissä olevat miehet kokevat myrskyn ihmeellisen tyyntymisen. Mistä on kysymys?

Lauluyhtye Schola Sancti Henrici esittää Pyhän Henrikin legenda -konserttikokonaisuuden. Se sisältää keskiaikaisen pyhimyslegendan osia suomeksi kantilloituna ja latinankielisiä kirkkolauluja keskiajan Suomesta. Käsiohjelmassa on suomennokset latinankielisiin lauluihin.

Vapaa pääsy. Käsiohjelma 5 euroa (tuotto Teneriffan suomalaisen seurakunnan toiminnan tukemiseen).

Tervetuloa mukaan!

Huom.! Samassa kappelissa on suomenkielinen messu ennen konserttia klo 17.00. Olette tervetulleita mukaan myös siihen.

• Musiikki Musiikki