Svenska Kyrkan Los Cristianos

Svenska Kyrkan, Paseo Maritimo 5 Los Cristianos

Suomenkielisen messun toimittavat talvipappi Simo ja talvikanttori Kaija. Vietämme kynttilän päivää. Lämpimästi tervertuloa!

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Ota yhteyttä

talvipappi koko Teneriffa mm. Puerto de la Cruz, Playa de las Americas, Los Cristianos
+358469528976

Juureni ovat Kainuussa ja Suomussalmella. Minut on vihitty papiksi vuonna 1995. Työurani Suomessa olen tehnyt erilaisissa järjestötehtävissä kuten aluesihteeri, kansanopiston rehtori ja toiminnanjohtaja. Kirkkohallituksen lähettämänä osa-aikaisena (80%)turistipappina Teneriffalla olin kausilla 2019-2020 ja 2021-2022.  Minut tavoitat parhaiten kauden aikana puhelimitse, sähköpostitse, ennen tai jälkeen messuja sekä matkalaisten iltojen yhteydessä. Asun kauden aikana Puerto de la Cruzissa. Saaren eteläpuolella olen  yleensä maanantaisin Svenska Kyrkanilla Los Cristianoksessa ja tarvittaessa tiistaisin. Jos haluat tavata ja keskustellla henkilökohtaisesti ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Teen pyynnöstä sairaalavierailuja, kirkollisia toimituksia (avioliittoon vihkiminen, kaste, hautaan siunaaminen) ja kaikkia muitakin papin tehtäviä. Kriisitilanteissa olen käytettävissä erityisesti henkisenä ja hengelllisenä tukena. Papin työpäiviä ovat la, su, ma ja ti, mutta paikan päällä ja tavoitettavissa olen kaikkina aikoina.