Messu, kirkkokahvit ja matkalaisen ilta

Svenska Kyrkan, Los Cristianos, Paseo maritimo 5

Kauden avajaismessu etelässä.

Messu toimitetaan suomen kielellä ja lauletaan Suomen kirkon virsikirjan virsiä. Messun jälkeen kirkkokahvit ja matkalaisen ilta teemalla tullaan tutuiksi.  Lämpimästi tervetuloa aloittamaan kautta 2022-2023!

Ota yhteyttä

talvipappi koko Teneriffa mm. Puerto de la Cruz, Playa de las Americas, Los Cristianos
+358469528976

Juureni ovat Kainuussa ja Suomussalmella. Minut on vihitty papiksi vuonna 1995. Työurani Suomessa olen tehnyt erilaisissa järjestötehtävissä kuten aluesihteeri, kansanopiston rehtori ja toiminnanjohtaja. Kirkkohallituksen lähettämänä osa-aikaisena (80%)turistipappina Teneriffalla olin kausilla 2019-2020 ja 2021-2022.  Minut tavoitat parhaiten kauden aikana puhelimitse, sähköpostitse, ennen tai jälkeen messuja sekä matkalaisten iltojen yhteydessä. Asun kauden aikana Puerto de la Cruzissa. Saaren eteläpuolella olen  yleensä maanantaisin Svenska Kyrkanilla Los Cristianoksessa ja tarvittaessa tiistaisin. Jos haluat tavata ja keskustellla henkilökohtaisesti ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Teen pyynnöstä sairaalavierailuja, kirkollisia toimituksia (avioliittoon vihkiminen, kaste, hautaan siunaaminen) ja kaikkia muitakin papin tehtäviä. Kriisitilanteissa olen käytettävissä erityisesti henkisenä ja hengelllisenä tukena. Papin työpäiviä ovat la, su, ma ja ti, mutta paikan päällä ja tavoitettavissa olen kaikkina aikoina.