Svenska Kyrkan, Los Cristianos, Paseo maritimo 5

Kauden avajaismessu etelässä.

Messu toimitetaan suomen kielellä ja lauletaan Suomen kirkon virsikirjan virsiä. Lämpimästi tervetuloa aloittamaan kautta 2022-2023!

talvipappi Puerto de la Cruz, Playa de las Americas, Los Cristianos

Juureni ovat Kainuussa ja Suomussalmella. Minut on vihitty papiksi vuonna 1995. Työurani Suomessa olen tehnyt erilaisissa järjestötehtävissä kuten aluesihteeri, kansanopiston rehtori ja toiminnanjohtaja. Työt Suomessa jatkuvat kunhan täältä kotiudun. Kirkkohallituksen lähettämänä osa-aikaisena (80%)turistipappina Teneriffalla olin edellisen kerran kaudella 2019-2020.  Minut tavoitat parhaiten kauden aikana puhelimitse, sähköpostitse, ennen tai jälkeen messuja sekä matkalaisten iltojen yhteydessä. Asun kauden aikana Puerto de la Cruzissa. Saaren eteläpuolella olen sunnuntaisin ja maanataisin. Jos haluat tavata ja keskustellla henkilökohtaisesti ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Papin työpäivät ovat la, su, ma ja ke, mutta paikan päällä ja tavoitettavissa olen kaikkina aikoina.