Matkalaisen illat Américasissa

Paikka San Eugenio –kirkko, Pueblo Canario

MATKAILIJAN ILLAT 2018

San Eugenion kirkossa Pueblo Canariossa Las Americasissa
(Avenida de Eugenio Dominguez 406, postin vieressä)

Maanantaisin klo 18

Tammikuu

• 8.1. Miten sukupuu auttaa ymmärtämään omaa käytöstä? Perhe-ja psykoterapeutti Päivi Föhr
  • 15.1. Mielivirsistään kertovat Kari Palosaari ja Heikki ja Ulla Peltola. Yhteistä virrenveisuuta.
  • 22.1. Kahden meren välissä. Kirjailija Eeva Vuorenpää ja kanttori Markku Ylipää vievät kahden meren äärelle sanoin ja sävelin.
  • 29.1. Värikkäimmät tarinat ja muistot turistityöstä Kanarian saarilla. Haastateltavana mm. entinen turistipappi Erkki Helander. Helmikuu

Helmikuu

• 5.2. Rakastan elämää. Toivelalujen ja laulelmien ilta.
  • 12.2. Hevosvankkureita ja Raamatun sanaa. Amis-yhteisöä tutkinut Svenska kyrkanin pappi Markus von Martens kertoo kokemuksiaan erilaisesta kristillisyydestä.
  • 19.2. Tiesitkö tämän Teneriffasta? Reijo Lehtola haastaa leikkimieliseen visailuun. Kannustimena paikallisten yrittäjien palkintoja.
  • 26.2. Karnevaalin ja paaston kristillisyyttä.Tutustutaan espanjalaiseen kristillisyyteen. Lauletaan katolisen perinteen lauluja. Haastatteluja.

Maaliskuu

• 5.3. Parantava laulu. Markku ja TuijaTiitta Ylipää.
  • 12.3. Varapäivä yllätyksille.
    19.3. Kaipauksen, paaston, ristin ja pääsiäisen ilon lauluja kirjasta: Laula kaikki maa.
  • 26.3. Parhaat muistot toimintakaudesta. Lähdön laulut.

Iltojen kulkua voivat muuttaa yllätysvieraat: kuorot, laulajat, soittajat ja haastateltavat.

Lisätietoja talvipappi Jouko Ikolalta email turistipappi.teneriffa@evl.fi
Seuraa myös www.teneriffanseurakunta.fi/Playa de las Americas