Mukaan toimintaan!

Seurakunta kattaa menonsa pääosin kolehti- ja myyjäistuloilla. Vapaaehtoistoiminta on ratkaisevan tärkeää talouden kannalta ja myös keskinäisen yhteyden luojana.

Tule mukaan toimintaan! Voit olla mukana monella tavalla rakentamassa seurakuntaamme; messussa avustajana, seurakuntakodilla, leipoen, myyjäisissä, osallistumalla tilaisuuksiin jne.

Toivomme yhteydenottoa seurakuntaneuvostoon!

Voit tukea myös kaukaa

Seurakunnan talous perustuu Kirkkohallituksen antamaan toimintarahoitukseen sekä seurakunnan omaan varainhankintaan ja mahdollisiin lahjoituksiin. Tärkeä merkitys on messujen kolehdeilla ja muulla vapaaehtoisella tuella.

Jos tahdot tukea seurakunnan toimintaa, voit lähettää lahjasi myös seurakunnan jommalle kummalle tilille: Espanjaan tilille IBAN ES83 2065 0028 1514 0012 0107, Suomeen Nordean tilille IBAN FI37 1896 3500 0208 79. Seurakunta on kiitollinen kaikesta vapaaehtoistyöstä ja taloudellisesta tuesta.

Tervetuloa joukkoomme!